Corina Caragea, fermecată de peisajele de pe Coasta Amalfitana

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanţă de vis în Italia şi a fost extrem de impresionată de plajele din Sardinia şi oraşele de pe Coasta Amalfitana.
  • Publicat:
Corina Caragea, fermecată de peisajele de pe Coasta  Amalfitana

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, a petrecut o vacanţă de vis în Italia şi a fost extrem de impresionată de plajele din Sardinia şi oraşele de pe Coasta Amalfitana.

Corina şi-a dedicat mare parte din timp drumeţiilor. Aceasta a parcurs de la un cap la altul oraşele de pe Coasta Amalfitana, un loc unde muntele întâlneşte marea, iar clădirile împreună cu străzile sunt construite începând cu cel mai apropiat nivel de mare.

Oraşele Positano, Sorrento, Ravello, Amalfi, Salerni sunt toate cocoţate pe câte o râpă şi se disting prin casele vechi, colorate şi drumurile şerpuitoare cu străduţe înguste.
“Deşi vizitate de atâţia şi atâţia turişti, localităţile vechi de mii de ani nu şi-au pierdut deloc din farmec şi personalitate”, povesteşte Corina.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport a fost atât de cucerită de peisaje încât oboseala şi căldura nu au fost un impediment să conducă pe cel mai spectaculos drum inclus de National Geographic între cele pe care trebuie neapărat să fie parcurse în viaţă.

Sardinia a fost a doua destinaţie a Corinei care a fost fermecată de ţărmurile însorite şi de plajele albe, cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri, cu apa ca de cristal. Insula Smeralda aflată chiar în mijlocul Mării Mediterane i s-a părut un colţ de rai.
“Coasta Smeralda m-a cucerit cu plajele uimitoare, cu golfurile, cu apa în culori ireale”, spune Corina.
Pasiunea Corinei pentru mâncarea italiană nu a fost nici aici uitată, iar îngheţata şi celebra băutură de casă, limoncello, nu au lipsit din meniul prezentatoarei Pro TV.

 

corina caragea

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân