Deformările coloanei la copii: soluţii oferite de medicul Alexandru Thiery VIDEO By CSID

Cât de periculoase sunt telefoanele mobile şi tabletele pentru sănătatea colanei copiilor noştri? Este ghiozdanul încărcat cu cărţi şi manuale "de vină" pentru deformările coloanei elevilor? Sau postura incorectă în care stau în bancă? La toate aceste întrebări, dar şi la cele legate de scolioză şi cifoză ne-a răspuns dr. Alexandru Thiery, medic ortoped pediatru specializat în chirurgia spinală, în tratamentul diformităţilor de coloană.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cât de periculoase sunt telefoanele mobile şi tabletele pentru sănătatea colanei copiilor noştri? Este ghiozdanul încărcat cu cărţi şi manuale „de vină” pentru deformările coloanei elevilor? Sau postura incorectă în care stau în bancă?

La toate aceste întrebări, dar şi la cele legate de scolioză şi cifoză ne-a răspuns dr. Alexandru Thiery, medic ortoped pediatru specializat în chirurgia spinală, în tratamentul diformităţilor de coloană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Alexandru Thiery - Medic primar ortopedie pediatrică
Dr. Alexandru Thiery – medic primar ortopedie pediatrică, coordonează împreună cu dr. Mihai Adrian Cristescu echipa de chirurgie spinală robotică a BRAIN Institute în cadrul Spitalului Monza. Membru al AO Spine, al Spine Experts Group și al Societății Române de Chirurgie Spinală, dr. ...
citește mai mult