Cum păstrezi o femeie lângă tine, sexul la prima întâlnire și alte DILEME ale bărbaților

Invitat în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Taher Sonu, psiholog și expert în relații, explică ce ar trebui să facă un bărbat să păstreze femeia perfectă pentru el.
  • Publicat:

Invitat în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Taher Sonu, psiholog și expert în relații, explică ce ar trebui să facă un bărbat să păstreze femeia perfectă pentru el.

Într-un scenariu în care un bărbat reușește să cucerească o femeie și să oficializeze relația mai există un singur pas: acela de a o păstra lângă el. În acest sens, există câteva lucruri pe care trebuie să le știe altfel, dașa cum spune și titlul cărții scrisă de Taher Sonu, „Dacă n-o seduci, se duce”.

„În carte bărbații află ce înseamnă lucrul cu ei. Mulți dintre ei vin pentru tehnică și cei mai mulți dintre ei realizează la final că acea muncă este cu ei. Din fericire, odată ce adresezi interiorul tău, atunci toate acele lucru pe care toți le văd ca „tehnici care nu merg”, merg. D-aia merg, pentru că vin pe o bază interioară faină”, explică psihologul.

De cele mai multe ori, femeile aleg bărbatul, dar odată ce bărbatul se cunoaște destul de bine și are acele baze interioare stabile, atunci poate ajunge și el în poziția de a fi cel care alege femeia de lângă el.

„În România, bărbații fac primul pas și femeile decid. Puțini bărbați, din păcate, sunt conștienți că și ei pot ajunge în poziția asta. Și anume, să fie siguri pe ei, să-și construiască un stil de viață fain, să aibă întâlniri și apoi își dau seama că așa cum femeile interacționează cu mai mulți bărbați și el poate interacționa cu mai multe femei și o va alege pe cea mai potrivită pentru el”, a explicat Taher Sonu.

Urmărește interviul integral pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News