Rețeta specială a Danei Nălbaru, gata în două minute! Preparatul e bun la mic dejun, dar și la cină

Rețeta e gata în doar două minute!
  • Publicat:
Rețeta specială a Danei Nălbaru, gata în două minute! Preparatul e bun la mic dejun, dar și la cină
Dana Nălbaru și rețeta ei gata în două minute

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au renunțat la agitația orașului și s-au mutat la sat, schimbându-și radical stilul de viață.

De când s-au stabilit în Moșteni-Greci, un mic sat din județul Argeș, cei doi împărtășesc constant pe rețelele de socializare fragmente din noua lor rutină, aproape de natură. Mutarea s-a produs în urmă cu un an și jumătate, iar între timp, cuplul împreună cu cei trei copii ai lor s-au acomodat perfect cu traiul rural.

Viața la țară

În noua lor locuință, cu grădină și mult spațiu verde, Dana și Dragoș se bucură de un stil de viață liniștit și autentic, iar munca în grădină a devenit o activitate constantă, în funcție de anotimp. Recent, cei doi au lansat și un canal de YouTube, „Bucurii la țară”, unde documentează experiența lor și arată cum arată cu adevărat viața la țară pentru o familie obișnuită cu traiul urban.

„E o perioadă foarte frumoasă din viața noastră. Avem deja un an și jumătate de când ne-am mutat. Am și făcut emisiunea asta online, Bucurii la țară, în care se poate vedea cam cum e, de fapt, mutarea asta pentru o familie de orășeni. Nu e un reality-show, dar poți să vezi o documentare a mutării unui orășean sau a unei familii de orășeni la țară”, a povestit Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru, rețetă de cină rapidă și sănătoasă: gata în doar două minute

Chiar dacă viața la țară presupune multă muncă, Dana și Dragoș își fac mereu timp să împărtășească idei utile cu fanii lor. Recent, Dana Nălbaru a dezvăluit o rețetă extrem de rapidă și hrănitoare, pe care o pregătește adesea pentru cină, spre încântarea copiilor și a soțului ei. Este vorba despre o combinație delicioasă de hummus cu avocado, plină de nutrienți și foarte ușor de preparat.

„La mixer: o conservă de năut, jumătate de avocado copt, ulei de măsline (aprox. două linguri), zeamă de lămâie după gust, sare, piper. Dacă-ți place, poți adăuga puțin busuioc roșu. A ieșit excelent, în două minute!”, a scris Dana pe rețelele sociale.

Chiar dacă folosește năut la conservă pentru a economisi timp, Dana menționează că cei care preferă varianta clasică pot fierbe năutul acasă, după ce îl lasă la înmuiat peste noapte.

Foto: Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Marincel - Redactor
După ce am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București, am debutat ca redactor la publicația Spynews, unde am dobândit și cunoștințe de social media. De-a lungul timpului am scris pentru diferite site-uri de presă, iar acum fac parte din echipa ...
citește mai mult