Ai consumat ciorbă la mare? Cum se prepară în realitate. Cristian Piedone a rămas uimit

  • Publicat:
Ai consumat ciorbă la mare? Cum se prepară în realitate. Cristian Piedone a rămas uimit

În anotimpul cald, vacanța pe litoral înseamnă pentru mulți români plajă, bălăceală în mare și, bineînțeles, mâncatul la terase pentru un prânz delicios. Din meniu nu lipsește ciorba de burtă, ciorba de pește sau cea de văcuță. Cu toate acestea, unii nu știu ce consumă, de fapt, scrie Gândul.ro. 

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Cristian Popescu Piedone, a aflat cum se prepară, în realitate, ciorbele servite în unele restaurante de pe litoralul românesc. În urma unui control efectuat în cadrul campaniei de vară a ANPC, inspectorii au descoperit practici nu tocmai ok la prepararea ciorbelor.

Află AICI cum se prepară, de fapt, ciorba pe litoralul românesc. 

Urmărește CSID.ro pe Google News