Extensiile de păr în nas: trendul care poate afecta sănătatea plămânilor

Unul dintre trendurile acestui an este legat de părul din nas- de data aceasta se poartă din abundenţă!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Extensiile de păr în nas: trendul care poate afecta sănătatea plămânilor
FOTO: Instagram @taytay_xx / Extensiile de păr în nas: trendul care poate afecta sănătatea plămânilor

Câte tendinţe nu au apărut în ultimii ani şi câte nu s-au schimbat între timp. Dacă la început făceau furori extensiile de păr, fie ele din păr sintetic sau natural, mai târziu şi-au făcut simţită prezenţa perucile, ca metodă de schimbare rapidă a look-ului. Între timp, glorios au început să domine şi extensiile de gene.

Până acum, nu pare nimic ieşi din comun, dar un alt trend a fost semnalat în anul 2019: extensiile de păr în nas care este de-a dreptul o nebunie şi stârneşte nu doar dezgust în rândul femeilor, ci şi confuzie. Multe femei apelau la tot felul de mijloace de îndepărtare a firelor de păr din nas, iar tendinţele ne dau peste cap reperele, promovând abundenţa acestora.

Potrivit The Sun, @gret_chen_chen a fost primul utilizator de pe Instagram care în 2017 a abordat acest stil excentric, postând o fotografie în care poartă perechi de gene false lipite la baza nărilor, iar mai târziu a devenit o adevărată sursă de inspiraţie. Hashtag-ul #nosehairextensions a fost folosit de peste 400 de ori pe Instagram, unde găsim atât fotografii, cât şi conţinut video cu acest look bizar. Iar oamenii sunt intrigaţi de acest trend. Un singur video pe Instagram a ajuns la 147.000 de afişări. Ba chiar au apărut şi tutoriale prin care ţi se arată pas cu pas cum poţi obţine look-ul.

Deşi pare amuzant la prima vedere, specialiştii reamintesc că părul din nas chiar are un rol în sănătatea noastră: opreşte praful şi alte particule care pot fi purtătoare de bacterii care pot reprezenta un real pericol pentru plămâni. Faptul că aplicarea genelor false în nas se face cu ajutorul adezivului, atunci când le dai jos este posibil să smulgi câteva fire din nas care nu fac altceva decât să protejeze.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”