7 semne care arată că e îndrăgostit de tine!

Nu ştii sigur dacă te iubeşte? Şi cel mai mare cuceritor se poate da de gol. Trebuie doar să fii puţin atentă la câteva lucruri.
  • Publicat:
7 semne care arată că e îndrăgostit de tine!

Nu ştii sigur dacă te iubeşte? Îţi dă semnale mixte şi este plin de mister? Acum poţi afla mai simplu dacă te place sau dacă petrece timpul cu tine doar… din lipsă de ocupaţie.

Deşi poate fi greu de crezut, trebuie să ştii că până şi  cel mai mare cuceritor se poate da de gol. Trebuie doar să fii puţin atentă la câteva lucruri.


Te tratează cu respect

Un bărbat îndrăgostit este atent la toate detaliile legate de partenera sa. Dacă îţi ia în considerare opiniile, îţi face complimente şi încearcă să se acomodeze cu obiceiurile tale, ba mai mult, îţi cumpără bătura preferată (de exemplu Cola Diet), chiar dacă lui nu-i place absolut deloc, este clar că e îndrăgostit de tine.

Se gândeşte tot timpul la tine

Îţi trimite sms-uri amuzante pe timpul zilei? Anumite cântece, gesturi şi fraze îi amintesc de tine? Dacă eşti prezentă chiar dacă teoretic eşti departe de el, înseamnă că investeşte în relaţia cu tine.

Face compromisuri

Se pare că dragostea îndulceşte inimile. Dacă, de exemplu, este un mare cinefil şi te lasă să alegi tu filmul sau merge cu tine la plimbare chiar dacă e frânt de oboseală, nu mai încape îndoială că e îndrăgostit.

Te atinge în public

Majoritatea bărbaţilor nu au o problemă să-şi exprime  afecţiunea acasă, dar în public anumiţi domni pot avea momenente de ezitare. Dacă un bărbat îşi pune un braţ de după umărul tău, asta înseamnă că e mândru că sunteţi împreună, dar este vorba şi de un gest protector. Un alt gest de iubire este acela de a te îmbrăţişa şi săruta fără a intenţiona să facă sex cu tine. 

Vrea să-i cunoşti apropiaţii şi familia

Vrea să cunoşti toate persoanele importante din viaţa lui? Înseamnă că este mândru că este cu tine şi vrea ca şi ceilalţi să te îndrăgească aşa cum o face el.

Nu-i este frică să lupte pentru relaţia voastră sau să-şi ceară scuze când greşeşte

Uneori este necesară o ceartă pentru a-ţi da seama cât de puternică este o relaţie. Unui bărbat îndrăgostit nu-i este teamă să aibă un conflict sau să-şi ceară scuze atunci când greşeşte. Îi place să lupte corect, te respectă şi-ţi ascultă opiniile, urăşte să te vadă supărată şi vrea să îndrepte lucrurile.

Atunci când vorbeşte despre viitor o face la plural

Face planuri de viitor care te includ? Te-a invitat la nunta prietenului său care va avea loc anul viitor? Glumeşte în legătură cu viitorii voştri copii? Înseamnă că se vede în viitor cu tine şi nu are gânduri să o ia la goană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
De ce ucide mariajul sexul?
De ce ucide mariajul sexul?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”