Rareş

Orginea:
Românească
Potrivit pentru:
Fata,Baiat

Semnificaţie: vitejie, ambiţie, îndrăzneală

Tot mai întâlnit în spaţiul românesc, numele Rareş este un nume voivodal, semnificaţia lui fiind corelată cu numele voievodului Moldovei Petru Rareş.

Renumit pentru vitejia lui, pentru faptele brave, Petru Rareş a rămas în istorie ca unul dintre cei mai importanţi conducători români.

Aşadar, lingviştii nu i-au găsit numelui Rareş o semnificaţie de sine stătătoare, ci ne propun o interpretare mai puţin obiţnuită, legată strict de unul dintre purtători, personalitatea Petru Rareş, bărbatul cu frică de Dumnezeu

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica