5 trucuri naturale care-ți întârzie menstruația, fără să te deregleze hormonal

Află că există trucuri naturale care-ți întârzie menstruația și, în felul acesta, nu mai este nevoie să te gândești la durerile și crampele care obișnuiesc să-ți strice dispoziția.
  • Publicat:
5 trucuri naturale care-ți întârzie menstruația, fără să te deregleze hormonal
5 trucuri naturale care-ți întârzie menstruația, fără să te deregleze hormonal

Sunt momente în care evenimentele importante din viața noastră sau vacanțele mult așteptate să coincidă cu perioada menstruală și să ne fure tot entuziasmul. Dar află că există și trucuri naturale care-ți întârzie menstruația și, în felul acesta, nu mai este nevoie să te gândești la durerile și crampele care obișnuiesc să-ți strice dispoziția.

Trucuri naturale care-ți întârzie menstruația

Oțetul de mere

Oțetul de mere este un remediu natural eficient pentru a face menstruația să întârzie și, mai mult, ameliorează și simptomele premenstruale. Tot ce trebuie să faci este să consumi oțet diluat în apă cel puțin o săptămână înainte de menstruație.

Sucul de lămâie

Aceasta este una dintre cele mai vechi metode care ajută la întârzierea menstruației. Consumă sucul de lămâie în cantități moderate pentru a amâna menstruația. Cercetările arată că citricele ajută în acest sens. Dacă optezi pentru această tehnică, amestecă două linguri de suc de lămâie cu apă sau ceai fără zahăr.

Gelatină

Consumul de apă cu gelatină o dată pe zi, timp de 3-4 zile, te poate ajuta să-ți amâni menstruația. Ai grijă însă, pentru că gelatina consumată în exces poate produce indigestie și balonare.

Ceai de scorțișoară

Ceaiul de scorțișoară ajută la amânarea menstruației, reduce inflamațiile, crampele menstruale și ameliorează sângerarea abundentă. Este un remediu miraculos, fără efecte adverse.

Pepenele roșu

Pepenele roșu este bogat în nutrienți. Dulce, suculent, acest fruct cu pulpă este un remediu excelent pentru amânarea menstruației. Consumă un bol de pepene roșu proaspăt și rece cu șapte zile înainte de menstruație.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân