Cum sa atragi norocul in dragoste

Incearca sa iti definesti cat mai clar obiectivele pe care le ai in dragoste.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum sa atragi norocul in dragoste
Cum sa atragi norocul in dragoste

Esti convinsa ca te-a parasit norocul in dragoste? Iti dam o veste buna! Sansele tale pot fi schimbate. Pune in aplicare sfaturile de mai jos si vei fi surprinsa sa constati efectele…

1. Descopera ce vrei
Aspectul fizic se modifica si isi estompeaza din stralucire, dar caracterul ramane acelasi. Si desi intr-o anumita masura “chimia” este necesara, nu te poti baza numai pe pofta si apetit. Cu alte cuvinte, ce calitati ai vrea sa aiba jumatatea ta? Cum sa fie el? Incearca sa iti definesti cat mai clar obiectivele pe care le ai in dragoste.

2. Stabileste clar ce nu vrei
Sa stii care sunt lucrurile pe care nu le poti tolera la partenerul tau este, de asemenea, important. Fa o alta lista cu “defectele” pe care nu le-ai putea accepta si apoi analizeaza-le pe fiecare in parte pana ramai cu 10 cele mai importante. Mai mult de 10 poate inseamna ca esti prea pretentioasa.

3. Traieste-ti viata
In momentul in care stii in mod clar ceea ce vrei (si ceea ce nu vrei) intr-o relatie, concentreaza-te pe modalitatile prin care iti poti trai viata la cote cat mai inalte. Sa nu ramana nimic neimplinit din ceea ce iti doresti. Incearca! Vei descoperi ca incepi sa-i remarci pe cei care ti se potrivesc, iar ceilalti vor trece neobservati.

4. Priveste lucrurile in ansamblu
Nu te stradui atat de tare incat sa pierzi din vedere ceea ce e evident. Daca deja esti mult prea concentrata, fa un pas inapoi si priveste-ti viata in ansamblu. Incearca sa ai o atitudine jucausa, relaxata. Nu iti consuma nervii cu orice problema aparuta.

5.Iesi din casa
Cultiva-ti oportunitatile de a-ti largi cercul social si de a cunoaste persoane noi. Incearca sa faci chiar tu petreceri mici prin care sa-ti construiesti un grup minunat de prieteni apropiati. E simplu!

6. Fii deschisa
Oamenii norocosi observa, creeaza si maximizeaza sansele de a crea oportunitati. Discuta cu alte persoane in timp ce stai la rand in supermarket, intra in vorba cu noul coleg. Si incearca sa fii pregatita cu o “carte de vizita” de fiecare data. Nu neaparat cea de la serviciu, dar una care sa contina cateva dintre datele tale de contact.

7. Fii curioasa
Nu te multumi cu ceea ce e evident. Pune intrebari. Intreaba-te de ce. Gaseste raspunsuri.

8. Incearca ceva nou

Cel mai bun mod de a nu schimba lucrurile este sa nu faci niciodata ceva diferit. Asadar, sparge rutina zilnica chiar si numai pentru a te mentine treaza. Observa ce se intampla in jurul tau. Cauta noi oportunitati si apoi profita de ele.

9. Asteapta-te sa ai noroc
Monitorizeaza-te in timp ce vorbesti cu tine si identifica mesajele negative pe care ti le transmiti. Ele interfereaza cu norocul tau! Inlocuieste-le cu ganduri pozitive. Inconjoara-te cu exemple de oameni norocosi.

10. Invata din ghinion
Ia masuri pentru a preveni un alt ghinion, apoi lasa “raul” sa treaca. Nu insista si nici nu readuce in discutie la nesfarsit experientele negative. Cauta elementele pozitive in tot ce ti se intampla.

Tu cum faci sa ai noroc in dragoste?

Citeste si Ce ne atrage mai mult, fizicul sau psihicul unei persoane?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân