Vaccin anti-herpes

Noi informatii despre vaccinul anti-herpes.
  • Publicat:
Vaccin anti-herpes
no title

As dori sa stiu mai multe despre vaccinului anti-herpetic.

Vaccinul anti-herpetic a aparut si la noi. Am vorbit cu cativa dermatologi care sunt precauti si nu s-au entuziasmat inca public, pentru ca sustin ca pentru a ataca eficient virusul trebuie stimulata imunitatea celulara (limfocitul T) si nu neaparat cea umorala, deci anticorpi care sa patrunda in ganglionul spinal unde e cantonat virusul.

Oricum, multi au initiat studii personale de cercetare pe proprii pacienti. Am promisiuni de ceva concluzii pentru octombrie, le voi posta imediat, bineinteles. Oricum, studiile producatorilor suna bine; vaccinul este bun de administrat partenerilor celor care se stiu cu herpes, tip 1 si 2, dar care nu au avut niciodata herpes, eventual copiilor cu parinti ce fac frecvent infectie acuta herpetica, dar asa cum am spus, hai sa nu ne grabim si sa mai asteptam medicii dermatologi romani sa-si imbogateasca experienta in legatura cu acest vaccin.

Citeste si Noul vaccin impotriva herpesului genital
                  Vaccinul care-ti salveaza silueta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”