Sparanghel cu Bacon, o rețetă simplă, care-ți lasă gura apă!

Propunerea noastră de astăzi este una delicioasă, care îmbină două gusturi și texturi diferite. Este vorba de sparanghel cu Bacon.
  • Publicat:
Sparanghel cu Bacon, o rețetă simplă, care-ți lasă gura apă!
Foto: shutterstock

Propunerea noastră de astăzi este una delicioasă, care îmbină două gusturi și texturi diferite ce se completează perfect. Este vorba de sparanghel cu Bacon, o rețetă despre care nouă ne place să spunem că îți lasă gura apă! Pentru a obține gustul, savoarea și texturile despre care vă vorbim, nu trebuie să vă lipsească Baconul de la Cris-Tim, fiind un produs cu Eticheta Curată: fără gluten, fără soia, fără arome artificiale și fără monoglutamat de sodiu adăugat.

Rețetă de sparanghel cu Bacon

Ingrediente:

  • 100g Bacon de la Cris-Tim
  • 100g sparanghel
  • mozzarella rasă
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Se curăță sparanghelul foarte bine și se taie cozile tari. Se ia fiecare bucată de sparanghel și se înfășoară într-o felie de bacon. Se așază pe o tavă cu hârtie de copt. Se adaugă ulei de măsline deasupra, usturoi granulat, sare și piper. Se pun la cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius și se lasă timp de 20-30 de minute. Se scot din cuptor și se presară mozzarella rasă deasupra, apoi se mai lasă încă 5-10 minute.

Poftă bună!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”