Salată orientală cu șuncă sau mușchi file

Așa cum v-am obișnuit, am revenit cu o nouă rețetă sănătoasă. Ce vom face astăzi? O salată orientală...reinterpretată.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Așa cum v-am obișnuit, am revenit cu o nouă rețetă sănătoasă, hrănitoare și, cel mai important, extrem de ușor de preparat. Facem asta cu ajutorul produselor Matache Măcelaru’, produse cu eticheta curată. Ce vom face astăzi? O salată orientală…reinterpretată.

Pentru că temperaturile încă fluctuează, organismul nostru are nevoie de calorii sănătoase, care să producă energie și să ne ajute să rezistăm mai bine frigului.

Salată orientală reinterpretată: ingrediente și mod de preparare

De ce avem nevoie? Cartofi fierți, castravete murat, gogoșar în oțet, două ouă fierte tari, o ceapă roșie tăiată julienne, 100 g de măsline, 100 de grame Mușchi File sau Șuncă Praga Matache Măcelaru’.

Ingredientul special al acestei salate este dressingul pe care l-am preparat din: 1 linguriță muștar dulce, câteva picături de ulei de măsline, zeama de la o lămâie, mix de ierburi aromatice, oțet balsamic și praf de usturoi, sare și piper măcinat.

Timpul mediu de preparare al acestei salate este de 1 h – dacă ținem cont de timpul în care fierb cartofii și cât se răcesc, pentru a putea fi tăiați mai ușor. Este mai gustoasă dacă se lasă ½ de oră la rece și poate fi prânzul ideal de luat la birou.

Până data viitoare vă urez poftă bună și nu uitați să încercați produsele Matache Măcelaru’!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult