Rulouri de dovlecei cu Șuncă Praga Matache Măcelaru’ și brânză de capră

Aceste rulouri de dovlecei cu Șuncă Praga Matache Măcelaru' și brânză de capră pot fi servite ca antreu cald sau gustare la mesele festive. Poftă bună!
  • Publicat:
Rulouri de dovlecei cu Șuncă Praga Matache Măcelaru' și brânză de capră
Rulouri de dovlecei cu Șuncă Praga Matache Măcelaru' și brânză de capră

Într-o eră în care gustul rafinat se combină cu preocuparea pentru alimentație echilibrată, rulourile de dovlecei Șuncă Praga Matache Măcelaru’ oferă un echilibru între savoare și finețe. Această rețetă este ideală pentru mese ușoare sau aperitive elegante, punând în valoare gustul delicat cu care noua Șuncă Praga Matache Măcelaru’ de 650g vine la pachet.

Rulouri de dovlecei cu Șuncă Praga Matache Măcelaru’ și brânză de capră

Ingrediente (pentru 4 porții)

  • 2 dovlecei medii
  • 200g Șuncă Praga Matache Măcelaru’ (feliată subțire)
  • 150g brânză de capră cremoasă
  • 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
  • Piper proaspăt măcinat
  • Câteva frunze de busuioc proaspăt
  • Scobitori sau bețe de cocktail pentru fixare

Mod de preparare

Taie dovleceii în felii subțiri pe lungime, folosind un curățător de legume. Unge ușor feliile cu ulei de măsline și rumenește-le 1-2 minute pe fiecare parte într-o tigaie grill. Așază o felie de Șuncă Praga Matache Măcelaru’ peste fiecare felie de dovlecel.

Adaugă o linguriță de brânză de capră și rulează strâns, fixând cu o scobitoare. Așază rulourile într-o tavă, stropește cu puțin ulei de măsline și coace 10 minute la 180°C.

Aceste rulouri pot fi servite ca antreu cald sau gustare la mesele festive. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult