O rețetă simplă, rapidă și perfectă pentru micul dejun, brunch sau gustări calde. Șunca Praga Matache Măcelaru’ este ingredientul principal, aceasta fiind un produs cu etichetă curată, fără gluten, amidon, arome artificiale, soia, MDM și nu are monoglutamat de sodiu adăugat, potrivit pentru mese echilibrate și sigure.
Ingrediente (2-3 porții)
Mod de preparare
Într-un bol, amestecă crema de brânză cu oul, smântâna, ceapa verde tocată fin, piperul și un praf de nucșoară. Așază feliile de Șuncă Praga Matache Măcelaru’ pe o suprafață plană. Pune câte o lingură de compoziție pe fiecare felie și rulează strâns.
Așază rulourile într-o tavă unsă. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 12-15 minute, până când devin ușor rumenite și cremoase la interior. Lasă-le 2-3 minute să se răcească puțin înainte de servire.
Servește rulourile calde, alături de o salată verde, roșii cherry sau pâine prăjită. Sunt ideale și ca aperitiv cald pentru mese festive.
Foto: shutterstock