Nu știi ce să mai gătești? Ce-ai spune de o rețetă clasică de fasole cu cârnați, dar dusă la un alt nivel? Ei bine, spun „dusă la un alt nivel” pentru că îți propun pentru această rețetă să folosești Cârnații Grătărescu în maț natural de la Cris-Tim. Este un produs cu eticheta curată, care nu conține soia, gluten, arome artificiale sau monoglutamat de sodiu adăugat și unde mai pui că au și usturoi și boabe de muștar? O combinație care-ți lasă gura apă!
Ingrediente pentru patru porții:
Mod de preparare:
Se spală fasolea și se pune la înmuiat peste noapte. Se fierbe în 2-3 ape (aruncând prima apă după primele 10-15 minute de fiert), apoi se fierbe cu legumele (ceapă, morcov, țelină) și condimentele (foi de dafin, cimbru).
Se prăjesc Cârnații Grătărescu Cris-Tim în puțin ulei, până se rumenesc bine.
Se călește ceapa tocată, se adaugă usturoiul, boiaua, pasta de roșii, și puțină apă din zeama fasolei. Se adaugă cârnații și fasolea scursă. Se lasă la fiert 10-15 minute, pentru ca aromele să se combine. Se gustă și se potrivește de sare și piper. Se poate da la cuptor 10 minute pentru rumenire ușoară.
Foto: shutterstock