Whitney Houston primise o veste şoc de la medici, înainte să moară!

Publicaţia americană National Enquirer face o dezvăluire şoc: Whitnez Houston a luat supradoza fatală de medicamente pentru că primise o veste îngrozitoare din partea medicilor: îşi pierduse definitiv vocea!
  • Publicat:
Whitney Houston primise o veste şoc de la medici, înainte să moară!
Whitney Houston primise o veste şoc de la medici, înainte să moară!

Publicaţia americană National Enquirer face o dezvăluire şoc. Whitney Houston a luat supradoza fatală de medicamente pentru că primise o veste îngrozitoare din partea medicilor: îşi pierduse definitiv vocea!

Whitney Houston ar fi murit devastată de vestea primită cu câteva zile înainte, de la mai mulţi medici: şi-a pierdut definitiv vocea din cauza consumului de droguri, alcool şi medicamente.

Acesta ar fi motivul pentru care, în zilele premergătoare decesului, artista a ţinut-o din petrecere în petrecere. Incerca să uite, prin beţiile crunte pe care le făcea, că nu mai este ceea ce fusese odată.

Sursa: Cancan.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”