Vă mai amintiţi de Vanilla Ice, cel mai sexy rapper al anilor ’90? Iată cum arată acum!

Făcea furori la începutul anilor '90, când lansase hitul "Ice, Ice Baby". Toate fetele visau să aibă un iubit ca el, toţi tinerii încercau să-l imite. Vanilla Ice, pe numele său real Robert Matthew Van Winkle, are acum 45 de ani şi este în continuare un tip cool, cu toate că nu pare să mai fi păstrat prea mult din şarmul de altă dată!
Vă mai amintiţi de Vanilla Ice, cel mai sexy rapper al anilor ’90? Iată cum arată acum!

Făcea furori la începutul anilor ’90, când lansase hitul „Ice, Ice Baby”. Toate fetele visau să aibă un iubit ca el, toţi tinerii încercau să-l imite. Vanilla Ice, pe numele său real Robert Matthew Van Winkle, are acum 45 de ani şi este în continuare un tip cool, cu toate că nu pare să mai fi păstrat prea mult din şarmul de altă dată!

Vanilla Ice lansase o modă printre tineri, la începutul anilor ’90. Un alb care îndrăznise să intre pe teritoriul negrilor şi care, culmea, îşi făcea treaba extrem de bine. Versurile rap, coafura plină de gel, jeanşii decoloraţi şi rupţi, gecile sport şi sprânceana marcată erau un must pentru toţi tienrii care se vroiau a fi în pas cu moda.

Piesa lui de rezistenţă, „Ice, Ice Baby” cu care a şi câştigat în 1991 premiul People’s Choice Awards pentru cea mai bună piesă este hit şi în zilele noastre, însă vechiul Vanilla probabil nu mai este la fel de sexy precum în trecut.

Cu toate că încă mai activează în domeniul muzical, a apărut în câteva filme, este producător şi destul de activ, succesul nu mai este ca altă dată. Dar nouă încă ne place pentru că este vegetarian!

Iată cum arată în prezent Robert Matthew Van Winkle sau Vanilla Ice, cel mai sexy rapper al anilor ’90!

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața