The ONE aniversează 100 de ediţii şi 9 ani de existenţă pe piaţa revistelor de beauty din România!

În mai, The ONE aniversează 9 ani şi 100 de ediţii. Andreea Esca rememorează în editorialul The ONE... ONE hundred începuturile revistei, când apărea pe prima copertă The ONE şi nişte fotografii alb-negru o urmăreau prin oraş de pe geamurile din spate ale unor autobuze 331. „Aveam senzaţia că sunt în America. Cine mai văzuse aşa nişte reclame imense la o revistă, pe maşini, în Bucureştiul anului 2004?”, scrie Andreea. La rândul ei, Vicki Nicola vorbeşte despre toţi aceşti ani petrecuţi alături de The ONE, în opinia Lucrul bun cere timp. 9 ani!
  • Publicat:
The ONE aniversează 100 de ediţii şi 9 ani de existenţă pe piaţa revistelor de beauty din România!

În mai, The ONE aniversează 9 ani şi 100 de ediţii.

Andreea Esca rememorează în editorialul The ONE… ONE hundred începuturile revistei, când apărea pe prima copertă The ONE şi nişte fotografii alb-negru o urmăreau prin oraş de pe geamurile din spate ale unor autobuze 331. „Aveam senzaţia că sunt în America. Cine mai văzuse aşa nişte reclame imense la o revistă, pe maşini, în Bucureştiul anului 2004?”, scrie Andreea. La rândul ei, Vicki Nicola vorbeşte despre toţi aceşti ani petrecuţi alături de The ONE, în opinia Lucrul bun cere timp. 9 ani!

În paginile The ONE Stars, vedetele autohtone care de-a lungul timpului au putut fi văzute pe coperta revistei ne-au împărtăşit cele mai frumoase amintiri de la şedinţele foto.
Aniversarea continuă cu The ONE Friends, în care am adunat urările colaboratorilor şi apropiaţilor revistei – designeri, fotografi, stilişti, fashion bloggeri.
Iar pictorialul Happy Birthday, The ONE! celebrează în manieră creativă prieteniile create în aceşti 9 ani.

Whiskey in the jar este un pictorial de fashion pe care nu-l veţi uita uşor şi care aduce în prim-plan nonconformismul chic al unui party rock’n’roll: seducţie, foc şi o chitară.

Pentru că vara deja a început, la rubrica shopping am preferat efectele hipnotice – albastrul electric, piele de piton, influenţe punk şi teenage.

Trei generaţii. Un ideal este povestea a trei femei care fac lucrurile să se întâmple.

Dragoş Bucurenci scrie despre plecarea doamnei de fier: Doamna nu face cale întoarsă.

Aylin Cadîr, cea care tocmai şi-a lansat primul album solo şi care o interpretează pe Maitreyi la 16 ani în prima montare scenică a operei lui Eliade, ne-a povestit cu haz despre jazz, copilărie, dragoste, teatru şi căsătorie.

Hanneli’s Paris Portrait este titlul unui interviu exclusiv cu celebra fashion blogger Hanneli Mustaparta, care va cuceri orice fashion addict.

Designerul Maria Marinescu este invitata rubricii Repere de stil, iar Dana Rogoz ne convinge că o bicicletă se potriveşte perfect la orice oră şi la orice ţinută.

Am fost în Deltă şi ne-am întors cu poveştile celor de acolo, pe care le-am strâns în reportajul Copiii pescarilor (Дети рыбаков).
Ne-am întrebat când biroul şi „acasă” au devenit unul şi acelaşi lucru.

În paginile de Health, am analizat în detaliu dieta alcalină. Strategie de marketing sau stil de viaţă sănătos? Găsiţi răspunsul la pagina 144!

La final, am selectat unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, pe care vi le prezentăm în articolul Les Grandes Dames. Pentru că ne-am dorit un număr aniversar în care poveştile bune se împletesc cu moda şi stilul high class.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”