Singurul aliment de care Amalia Enache nu se atinge! „Nu-mi place deloc”

Amalia Enache este o femeie deloc pretențioasă, spune ea, însă are un fel de mâncare în fața căruia nu ar putea vreodată să spună DA.
  • Publicat:

Amalia Enache este o femeie deloc pretențioasă, spune ea, însă are un fel de mâncare în fața căruia nu ar putea vreodată să spună DA.

Amalia Enache nici nu vrea să audă de acest aliment

Invitată la un eveniment monden despre și pentru femei, vedeta a vorbit, în exclusivitate, pentru Monden Alert, despre alegerile sale alimentare, dar și care este dieta care o ajută să se mențină în formă.

Nu consumă ciorbă de burtă

Știrista nu face excese alimentare, la fel cum nici nu ține vreo dietă. Singura manieră câștigătoare din punctul ei de vedere, atunci când vine vorba despre stilul său alimentar, este echilibrul și controlul cantității.

„Nu fac excese în niciun fel și nici nu țin diete, de fapt nu pot să le țin. La ritmul meu de viață nu pot să fiu leșinată de foame și atunci măsura pe care am descoperit-o de foarte multă vreme este să mănânc din toate, dar porții mici. Am însă un aliment pe care nu-l consum. Nu-mi place ciorba de burtă, deloc, nicio rețetă. Revenind la diete, eu cred că singurul lucru care funcționează este un stil de viață constant, aici incluzând atât alimentație sănătoasă cât și mișcare.”, a declarat Amalia Enache pentru emisiunea prezentată de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea, la Metropola TV.

Foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc