Sharon Stone, atrasa de barbatii mai tineri

Chiar daca are 50 de ani impliniti, Sharon Stone inca arata foarte bine si atrage in jurul ei reprezentantii sexului tare ca un magnet.
  • Publicat:
Sharon Stone, atrasa de barbatii mai tineri
no title

Chiar daca are 50 de ani impliniti, Sharon Stone inca arata foarte bine si atrage in jurul ei reprezentantii sexului tare ca un magnet. Desi este curtata de multi barbati foarte celebri, vedeta se pare ca s-a hotarat in privinta partenerelui ei de viata, anunta Cancan.

Acesta este un barbat misterios, mult mai tanar decat Stone, alaturi de care se afiseaza tot mai des. Recent, cei doi amorezi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce luau cina la restaurantul "Beso", detinut de actrita Eva Longoria. "Este clar ca barbatul acesta, al carui nume nu am reusit inca sa il aflam, nu ii este indiferent lui Sharon.

Ii sclipesc ochii cand se uita la el si il tine strans de mana, de parca s-ar teme sa nu il piarda", a declarat unul dintre fotografii care i-au surprins pe Stone si alesul ei la iesirea din restaurant. Aceasta este a doua imprejurare in care actrita si mai tanarul ei iubit au fost imortalizati impreuna.

La inceputul lunii august, cei doi au participat la Toronto, la o petrecere data de designerul Christian Audigier, unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei. Aici, Sharon si insotitorul ei i-au surprins pe ceilalti invitati cu comportamentul lor de "adolescenti" indragostiti.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”