Shakira dată în judecată de fostul iubit care vrea o buna parte din banii ei

  • Publicat:
Shakira dată în judecată de fostul iubit care vrea o buna parte din banii ei

Shakira a fost dată în judecată de Antonio de la Rua, fostul iubit său iubit, care i-a fost şi manager timp de şase ani şi care îi cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari, informează bbc.co.uk citata de Mediafax.

Antonio de la Rua susţine că a fost „principalul arhitect” al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial.

El vrea să-şi recupereze partea care i se cuvine din profiturile „trecute şi viitoare” obţinute de cântăreaţă, potrivit dosarului depus la o instanţă din New York.

Într-un caz separat, Shakira l-a dat în judecată pe De la Rua pentru delapidare, dosarul fiind depus în octombrie la o instanţă din Bahamas. De la Rua a negat aceste acuzaţii.

În dosarul depus de De la Rua, acesta prezintă detalii ale modului în care a evoluat relaţia lor. Astfel, cei doi s-au cunoscut în 2000, la puţin timp după ce el concepuse campania prin care tatăl său, Fernando de la Rua, a devenit preşedinte al Argentinei.

Au devenit iubiţi, iar el a însoţit-o în primul ei turneu mondial – The Tour Of The Mongoose. El a spus că Shakira a fost şocată atunci să afle că turneul nu a fost unul profitabil, motiv pentru care aceasta a avut tulburări de sănătate. Şi-a concediat managerul pe care îl avea atunci şi De la Rua a preluat acest rol.

Au fost de acord ca el să obţină un procent din profiturile provenind din vânzările muzicale şi alte business-uri asociate. Însă acordul, care a debutat în 2004, a fost doar unul verbal, nefiind niciodată legalizat.

De la Rua spune că a reuşit să obţină contracte de 300 de milioane de dolari cu promotorul de concerte Live Nation, dar şi alte contracte avantajoase cu o companie de parfumuri şi că a avut o contribuţie majoră în lansarea unor hituri precum „Hips Don’t Lie”, „She Wolf” şi cântecul Cupei Mondiale din 2010 „Waka Waka”.

În 2010, când Shakira a anunţat că s-au despărţit, ea a spus că „vor continua să fie parteneri de afaceri”. Însă, în octombrie 2011, starul pop le-a spus avocaţilor săi să încheie lucrurile cu „De la Rua, care nu era decât un angajat al ei”.

De la Rua spune că nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniţi şi cere despăgubiri de cel puţin 100 de milioane de dolari.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.

În septembrie, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani şi iubitul ei, fotbalist al echipei FC Barcelona, în vârstă de 25 de ani, au confirmat că vor avea un copil, Shakira fiind însărcinată în cinci luni. O lună mai târziu, cei doi au anunţat că vor fi părinţii unui băieţel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mariah Carey, o crăciuniţă sexy
Mariah Carey, o crăciuniţă sexy
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân