Rihanna în New York: se poarta iarăşi borsetele?

Rihanna se află zilele acestea în New York unde îşi face de cap îmbrăcându-se ba indecent, arătându-şi sânii, ba old style, cu cămaşă, blugi cuminţi şi... borsetă!
13.03.2012
Rihanna în New York: se poarta iarăşi borsetele?

Rihanna se află zilele acestea în New York unde îşi face de cap îmbrăcându-se ba indecent, arătându-şi sânii, ba old style, cu cămaşă, blugi cuminţi şi… borsetă!
 
Borseta, gentuţa mică legată în jurul taliei, era un accesoriu foarte cool la începutul anilor ’90. Aceasta deoarece era practică, turiştii în special putându-şi proteja banii şi documentele importante atunci când vizitau oraşe aglomerate.
 
Nu este prima data când Rihanna încearcă să readucă la viaţă această modă, a borsetelor.

De  data aceasta, cântăreaţa a adoptat un look decent, în dezacord cu stilul ei obişnuit. Ea a fost surprinsă ieşind din hotelul în care este cazată purtând o pereche de blugi clasici, o cămaşă şi un corset din jeans din care, culmea, nu i se văd sânii!
 
Cântăreaţa nu a avut chef să poarte nici o geantă, optând astfel pentru o borsetă neagră, blindată de semnul dolarului, în metal auriu.

Voi ce părere aveţi, borsetele sunt cool?
 

Citeşte şi: Rihanna se dezbracă iarăşi pentru un spot publicitar: Emporio Armani

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă