Rihanna ar vrea să se mărite cu Chris Brown

Cântăreaţa R&B Rihanna îşi doreşte să se căsătorească cu fostul ei iubit, cântăreţul Chris Brown, şi spune că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, informează presa americană, care citează mai multe surse din anturajul artistei.
  • Publicat:
Rihanna ar vrea să se mărite cu Chris Brown

Cântăreaţa R&B Rihanna îşi doreşte să se căsătorească cu fostul ei iubit, cântăreţul Chris Brown, şi spune că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, informează presa americană, conform mai multor surse din anturajul artistei, citează Mediafax.

Rihanna, în vârstă de 24 de ani, le-ar fi mărturisit prietenilor că a discutat despre căsătorie cu Chris Brown, în vârstă de 23 de ani. Cei doi sunt din nou împreună, după ce s-au despărţit, în 2009, artistul fiind acuzat şi condamnat atunci pentru că a agresat-o.

O sursă apropiată Rihannei a declarat pentru revista Star că „niciunul dintre prieteni nu s-ar mira dacă cei doi ar decide să fugă împreună şi să se căsătorească”. „Ea i-a spus celei mai bune prietene că, dacă nu ar fi fost ochiul agil al presei şi criticile aspre la adresa gestului lui Chris, nu s-ar fi despărţit niciodată de acesta”, a mai spus sursa.

Zvonuri cu privire la intenţiile recent reunitului cuplu de a se căsători au urmat informaţiilor cu privire la despărţirea rapperului de Karrueche Tran. Brown i-ar fi plătit acesteia o sumă generoasă „de adio”. „Chris doreşte să îi asigure acesteia o bună stare financiară şi să se poarte corect în ceea ce o priveşte, aşa că i-a oferit bani pentru a-şi cumpăra o casă”, a declarat aceeaşi sursă pentru contactmusic.com.

Rapperul s-a despărţit recent de iubita sa Karrueche Tran, pentru că, aşa cum aceasta a declarat unei publicaţii britanice, el nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie „de prietenie”.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Rihanna

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „F.A.M.E.” şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.
 

Citeşte şi: Celebrităţile colecţionare de tatuaje

Vedetele şi fobiile lor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân