Rezultatele anchetei in cazul mortii lui Amy Winehouse: nu drogurile au ucis-o, ci alcoolul!

Faptul ca Amy ar fi renuntat brusc la bautura si nu treptat, asa cum medicii i-au indicat, si ca in ziua in care a murit ar fi consumat din nou alcool i-ar fi provocat moartea.
  • Publicat:
Rezultatele anchetei in cazul mortii lui Amy Winehouse: nu drogurile au ucis-o, ci alcoolul!
Rezultatele anchetei in cazul mortii lui Amy Winehouse: nu drogurile au ucis-o, ci alcoolul!

UPDATE: Autopsia cantaretei a evidentiat o alcoolemie de peste cinci ori mai mare decat valoarea minima la care se considera ca o persoana se afla in stare de ebrietate.

Ancheta politiei britanice a confirmat astfel ipoteza producerii in cazul artistei a unui „stop and go”, un termen care descrie un consum abuziv de alcool dupa o perioada de abstinenta.

Cantareata a fost gasita moarta in locuinta sa din Londra si pana acum au existat tot felul de supozitii legate de decesul vedetei. Cel mai vehiculat zvon era ca ar fi murit in urma unei supradoze de droguri.

Se pare insa ca lucrurile nu au stat chiar asa. Faptul ca Amy ar fi renuntat brusc la bautura si nu treptat, asa cum medicii i-au indicat, si ca in ziua in care a murit ar fi consumat din nou alcool i-ar fi provocat moartea.

Citeste si: Amy Winehouse nu avea droguri in sange la momentul decesului

Amy Winehouse vroia sa adopte o fetita de 10 ani

Amy Winehouse a murit!

Amy Winehouse si-a anulat concertul la Bucuresti din cauza alcoolului

Sursa: Stirileprotv.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân