Reteta succesului

articol
  • Publicat:
Reteta succesului
Reteta succesului

Acum, in noiembrie, implinim un an de cand suntem impreuna: tu, cititoarea dornica de a fi mereu frumoasa, tanara, sanatoasa si noi, cei care ne preocupam 24 de ore din 24 de frumusetea si sanatatea ta. Anul acesta a fost unul de tatonari.

Am inteles exact ceea ce te intereseaza si stim ca esti constienta de faptul ca imaginea conteaza in cariera, in viata de familie. De aceea, incepem in forta ofensiva schimbarilor de look pe care ti le dam noi cadou. Mai avem si alte surprize: iti putem oferi gratuit cele mai tari transformari de imagine cu ajutorul operatiilor estetice. Participa la concursurile noastre, spune-ti cu curaj cele mai secrete dorinte de a-ti imbunatati fizicul si noi iti gasim cei mai buni chirurgi esteticieni romani care iti vor indeplini visul.

Apoi, vom continua sa aflam pentru tine secretele frumusetii vedetelor autohtone, cele ale vedetelor din afara, cele care constituie REtETA SUCCESULUI. Daca in cazul lor s-au dovedit a fi eficiente, sigur te vor inspira si pe tine! Din numarul nostru aniversar, nu lipsesc tips-urile de beauty ale actritelor Dorotheea Petre si Alexandra Velniciuc, doua tinere actrite care stralucesc in productii cinematografice autohtone.

Si in aceasta luna, iti propunem o dieta. De data aceasta, este una foarte eficienta in cazul in care ne-am ingrasat putin, cand hainele nu ne mai vin perfect si trebuie sa dam rapid jos 2 kilograme.

La sport, am vrut sa-i vedem la lucru pe baietii din Local Kombat, cei a caror forta inspaimanta. Imaginea lor sexy ascunde de fapt multe renuntari si un efort la care putini muritori de rand se incumeta.

La final, te invitam sa-ti alegi destinatia perfecta de vacanta. Si cum cea de iarna se apropie, de ce nu ne-am gandi de pe acum sa o petrecem intr-un super fel: in tinuturile vesnic inghetate din Antarctica, unde nu avem grija zapezii, in orasul Craciunului ideal, New York, sau la cald, pe  meleaguri egiptene, tinutul misterelor antice. „Ce se intampla, doctore?” iti ureaza inspiratie maxima!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Born in November
Born in November
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân