Oana Cuzino revine in fiecare week end, la Pro TV

Un nou sezon "Ce se intampla, doctore?" de week end debuteaza din 7 martie, de la ora 10.00, la Pro TV.
  • Publicat:
Oana Cuzino revine in fiecare week end, la Pro TV
Oana Cuzino revine in fiecare week end, la Pro TV

Un nou sezon "Ce se intampla, doctore?" de week end debuteaza  din 7 martie, de la ora 10.00, la Pro TV, cu informatii pretioase, menite sa ajute telespectatorii sa fie mereu in forma maxima si sa aiba un tonus de invidiat, informeaza postul tv.

In prima editie din acest sezon, specialistii trag un semnal de alarma asupra consumului excesiv de sare. Oricat ar parea de greu de crezut, starea de sanatate poate fi stabilita in functie de dimensiunile solnitelor din bucataria fiecaruia.

Bogdan Albulescu, protagonistul telenovelei "Regina", difuzata de Acasa, si sotia lui, Alina Grigore, cea care da viata personajului Gigi in comedia romantica "Ingerasii", au acceptat sa se supuna testului lansat de specialistii emisiunii "Ce se intampla, doctore?".

Odata ce problema alimentatiei este rezolvata, pe tapet este pusa una psihologica. Mirela Zivari si Daniela Gheorghe, doi psihologi cu experienta, explica avantajele categorice pe care le au copiii care se dezvolta alaturi de un frate.

Studiile releva ca adultii care mai au cel putin un frate au cu peste 80% mai multe sanse la o viata de cuplu fericita si la relatii sociale de invidiat. Din pacate, in ultimii cinci ani, doar 23% dintre romance au ales sa devina mame pentru a doua oara.

Citeste si Vino sa dezbati cu noi beneficiile antioxidantilor
                  Ma gandesc la mine

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân