Oana Cuzino, indragostita de pantofii Louboutin cu tinte

  • Publicat:
Oana Cuzino, indragostita de pantofii Louboutin cu tinte
Oana Cuzino indragostita de pantofii Louboutin cu tinte

Oana Cuzino, directorul nostru editorial, se pricepe nu doar la sfaturi in privinta frumusetii si a sanatatii, ci si la moda. Pentru ca stilul ei vestimentar este apreciat de multa lume, Perfecte.ro a luat-o putin la intrebari in privinta trendurilor de toamna.

Asa aflam ca in sezonul acesta, preferatii Oanei sunt pantofii Louboutin cu tinte. Extrem de sexy si de apreciati in randul adeptelor stilului glamour, acestia nu sunt insa simplu de purtat.

„Nu au un calapod comod de aceea necesita o buna forma fizica :). Uneori, ii port 15 minute prin casa inainte de a iesi cu ei ca sa fiu sigura ca am „starea Louboutin” valabila pentru cele mai multe modele, mai putin cele tip platforma, mai echilibrate putin. Ii port cu rochie, pantalon clasic de stofa, dar merg si cu jeans si un sacou”, a explicat Oana Cuzino pentru Perfecte.ro.

Sursa: Perfecte.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân