Motivul divorţului Holmes-Cruise: Suri urma să se alăture scientologilor

Picătura care a umplut paharul în căsnicia Katie Holmes - Tom Cruise ar fi fost intenţia Bisericii Scientologice de a o supune pe fetiţa lor, Suri, unor teste pentru ca mai apoi să o transforme într-o membră a cultului.
  • Publicat:
Motivul divorţului Holmes-Cruise: Suri urma să se alăture scientologilor
Cuprins
  1.  
  2.  

Picătura care a umplut paharul în căsnicia Katie Holmes – Tom Cruise ar fi fost intenţia Bisericii Scientologice de a o supune pe fetiţa lor, Suri, unor teste pentru ca mai apoi să o transforme într-o membră a cultului.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa în vârstă de 33 de ani se temea că mai marii scientologi o vor chema la un interogatoriu pe Suri (6 ani) pentru a afla amănunte personale din viaţa ei şi a părinţilor ei.

Foşti membri ai cultului susţin că acest ritual aplicat copiilor are scopul ascuns de a-i determina pe micuţi să-şi spioneze părinţii, iar pe parcursul interogatoriului aceştia trebuie să ţină în mână nişte electrozi pentru ca scientologii să le poată găsi „zonele de suferinţă spirituală”.

Utilizarea electrozilor în tot acest demers funcţionează în mod similar detectorului de minciuni.

Ba mai mult decât atât, Katie se temea că Tom ar fi vrut să o trimit pe Suri la o scoală Scientologică, Sea Organisation, amplasată pe un vas, unde copiii sunt instruiţi să rupă orice legătură cu alte persoane care nu aparţin cultului.

Citeşte şi: Katie Holmes, la prima apariţie publică după anunţarea divorţului

Katie Holmes divorţează de Tom Cruise

Tom Cruise pus sa aleaga intre sotie si mama

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Rihanna, aşa cum nu ai mai văzut-o!
Rihanna, aşa cum nu ai mai văzut-o!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”