Larisa Popa, reprezentanta noastra la Miss Universe: „Atmosfera intre concurente este tot mai tensionata”

Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la cea de-a 60-a editie a concursului Miss Universe®, este pe ultima suta de metri in cursa pentru mult ravnita coroana a frumusetii!
  • Publicat:
Larisa Popa, reprezentanta noastra la Miss Universe:
Larisa Popa, reprezentanta noastra la Miss Universe: "Atmosfera intre concurente este tot mai tensionata"

Larisa Popa, reprezentanta Romaniei la cea de-a 60-a editie a concursului Miss Universe, este pe ultima suta de metri in cursa pentru mult ravnita coroana a frumusetii! Dupa doua saptamani petrecute in cantonament in Brazilia, intre participante au intervenit deja antipatiile si se simte tensiunea.

Larisa a petrecut deja doua saptamani in cantonamentul celui mai important concurs international pentru femei, perioada in care a avut de trecut mai multe probe. Prima dintre acestea a fost sedinta foto oficiala, realizata de renumitul fotograf, Fadil Berisha si pentru care a imbracat un costum traditional de carnaval, accesorizat cu pene rosii.

Pentru ca preselectiile se apropie de sfarsit, iar finala se apropie cu pasi repezi, intre concurentele la titlul de cea mai frumoasa femeie din univers se simte deja tensiunea, prieteniile fiind incheiate, dupa cum a povestit Larisa: „Sunt in Sao Paulo de doua saptamani. (…) Oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul, iar atmosfera intre concurente este din ce in ce mai tensionata. Daca in prima saptamana fiecare dintre noi incerca sa-si faca prietene cat mai multe si sa respecte indicatiile primite de la directorii locali, acum, pe ultima suta de metri se simte incrancenarea luptei pentru coroana. Fiecare este canalizata pe ceea ce are de facut, fiecare se concentreaza sa dea cele mai bune raspunsuri in fata celor doua jurii de specialitate, fiecare lupta pe cont propriu. Perioada prieteniilor s-a cam terminat.”

Pentru prima data in istorie, publicul poate alege o finalista, ce de-a 16-a, acordand note de la 1 la 10 candidatei favorite, pe site-ul www.MissUniverse.com. Liniile de votare sunt deschise in tarile participante la concurs, pana la data de 12 septembrie 2011, ora 1.00 – AM (ora Romaniei). „Mizez in continuare pe naturalete, charm si spontaneitate. Iar pana acum am primit aprecieri atat din partea organizatorilor, cat si din partea fanilor Miss Universe. Urati-mi succes si nu uitati sa ma votati pe www.MissUniverse.com!”, ne-a indemnat Larisa Popa.

Conform celui mai mare forum international dedicat competitiilor de frumusete, missosology.info, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2011, Larisa Popa, si-a adjudecat deja titlul de cea mai eleganta concurenta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”