Lady Gaga, motivul pentru care a avut nevoie de psihiatru la filmările pentru House of Gucci

În urmă cu o lună, Lady Gaga a vorbit deschis pentru revista Vogue despre cât de mult a afectat-o să joace rolul Patriziei Gucci.l
  • Publicat:
Lady Gaga, motivul pentru care a avut nevoie de psihiatru la filmările pentru House of Gucci
Foto: shutterstock

În urmă cu o lună, Lady Gaga a vorbit deschis pentru revista Vogue despre cât de mult a afectat-o să joace rolul Patriziei Gucci din noul film House of Gucci. Cu această ocazie, cântăreața le-a oferit fanilor detalii despre cât de serios și-a jucat rolul și mai ales cum privește ea actoria în general.

Artista a explicat că odată ce s-a transformat în Patrizia, la un moment dat a avut nevoie de ajutor medical pentru a se simți în siguranță în acest proiect. Gaga a povestit că a luat rolul în serios și s-a apropiat de personajul exact ca cele din trecut, iar când vine vorba de actorie, nu se preface, ci intră complet în pielea personajului. Asta explică de ce a avut nevoie de ajutor în timpul producției.

Lady Gaga: „Am simțit că este mai sigur pentru mine”

„Am fost exact ca la A Star Is Born. Am fost Ally. Iar pentru asta, am fost întotdeauna Patrizia. Mereu am vorbit pe accentul meu, chiar și atunci când vorbeam despre lucruri care nu aveau legătură cu filmul. Nu m-am prefăcut că Maurizio mă aștepta la capătul scărilor. Am adus întunericul cu mine acasă, pentru că viața ei era întunecată”, povestește Lady Gaga. „Am avut un psihiatru alătri de mine până la finalul filmărilor. Am simțit că am nevoie. Am simțit că este mai sigur pentru mine”, a continuat vedeta.

Cu roluri precum Ally din A Star Is Born și cel din serialul American Horror Story, Gaga nu este nefamiliarizată cu lumina reflectoarelor, dar cu siguranță este ceva diferit atunci când vine vorba de filme, pentru că abordarea ei duce către artă.

„Cred că niciun actor n-ar trebui să se forțeze să ajungă la acea limită. Mereu mă întreb de ce fac asta. De-a lungul carierei mele am făcut câteva piese de artă extreme- lucrurile prin care corpul meu a trecut, mintea mea. O simt ca o tristețe în stomac când îți spun. Nu știu de ce sunt așa. Cred că cel mai bun răspuns pe care îl pot oferi este că am o relație romantică cu plăcerea de a suferi pentru artă pe care am dezvoltat-o încă de mică”, povestește Gaga potrivit Shape.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”