Kylie Minogue lansează o carte care îi celebrează stilul vestimentar din ultimii 25 de ani

Cartea ''Kylie/Fashion'' prezintă fotografii cu cântăreaţa în cele mai reprezentative ţinute pe care le-a purtat în ultimii 25 de ani de când se află în lumina reflectoarelor. Cântăreaţa vorbeşte în cartea sa şi despre designerii preferaţi, printre care Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana şi John Galliano.
  • Publicat:
Kylie Minogue lansează o carte care îi celebrează stilul vestimentar din ultimii 25 de ani
Cuprins
  1.  
  2.  

Cartea ”Kylie/Fashion” prezintă fotografii cu cântăreaţa în cele mai reprezentative ţinute pe care le-a purtat în ultimii 25 de ani de când se află în lumina reflectoarelor. Cântăreaţa vorbeşte în cartea sa şi despre designerii preferaţi, printre care Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana şi John Galliano.

”Această carte aduce în prim plan relaţia mea cu câţiva dintre cei mai talentaţi oameni din lumea modei pe care i-am cunoscut de-a lungul carierei mele. Sunt foarte mândră să-i văd pe toţi laolaltă şi să ştiu că am lucrat cu toţi de-a lungul anilor. Uitându-mă peste fotografiile din arhiva personală îmi dau seama că moda este cea care îmi aminteşte de anumite momente din ultimii 25 de ani”, a spus Kylie Minogue, citată de femalefirst.co.uk.

Multe dintre outfiturile prezente în carte sunt din videoclipuri şi de pe scenă, fiind incluşi inclusiv celebri pantaloni scurţi aurii din clipul piesei ”Spinning Around” care au readus-o în atenţia publicului după o îndelungată pauză profesională.

Citeşte şi: Cine este super-vedeta care şi-a arătat posteriorul FĂRĂ RUŞINE?

Minogue: Vreau un copil: voi adopta sau voi apela la mamele surogat

Kylie Minogue sufera inca de pe urma cancerului

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân