Katie Holmes i-a cumpărat lui Suri cadouri de peste 30.000 de lire

În lumea vedetelor, până şi sărbătorile au alt parfum - cadourile sunt extravagante, iar copiii răsfăţaţi la un nivel de poveste. Un exemplu elocvent o are protagonistă pe celebra katie Holmes care i-a cumpărat fiicei sale un cadou ce a costat peste 30.000 de lire, pentru Crăciunul 2012.
Katie Holmes i-a cumpărat lui Suri cadouri de peste 30.000 de lire

În lumea vedetelor, până şi sărbătorile au alt parfum – cadourile sunt extravagante, iar copiii răsfăţaţi la un nivel de poveste. Un exemplu elocvent o are protagonistă pe celebra katie Holmes care i-a cumpărat fiicei sale un cadou (format, de fapt, din mai multe surprize) ce a costat peste 30.000 de lire, pentru Crăciunul 2012.

Un Moş Crăciun bogat şi celebru nu se uită la câţi bani cheltuie, având un singur scop: acela de a-i face pe ceilalţi fericiţi.

Aşadar, conform publicaţiei The Sun, fosta soţie a lui Tom Cruise şi-a rezervat un buget nelimitat pentru fiica sa, Suri. Dintre toate cumpărăturile, cel mai spectaculos cadou constă într-o căsuţă în stil victorian care va fi montată în curtea casei şi va beneficia de alimentare cu energie electrică şi apă curentă.

Căsuţa a costat nici mai mult, nici mai puţin de 15.000 lire.

Suri va mai primi un mini iPad, dar şi o versiune în miniatură a unui Mercedes, în valoare de 6.000 de lire.

Moş Crăciun al lui Suri nu a uitat nici de garderoba fetiţei şi, pentru a fi în ton cu moda, va primi o rochie Ralph Lauren si o haina de blana Chloe.

Citeşte şi: Katie Holmes, vedeta căreia divorţul i-a adus cea mai frumoasă transformare fizică

E oficial! Katie Holmes şi Tom Cruise au divorţat

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive