Kate Winslet, însărcinată pentru a treia oară

Kate Winslet este însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte "spre sfârşitul acestui an", relatează publicaţia accesshollywood.com, citată de Mediafax. Acesta este primul copil al actriţei Kate Winslet cu cel de-al treilea soţ al său, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012.
  • Publicat:
Kate Winslet, însărcinată pentru a treia oară

Kate Winslet este însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte „spre sfârşitul acestui an”, relatează publicaţia accesshollywood.com, citată de Mediafax.

Acesta este primul copil al actriţei Kate Winslet cu cel de-al treilea soţ al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012.

Kate Winslet, în vârstă de 37 de ani, are o relaţie cu Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, din toamna anului 2011.
Ned Rocknroll s-a despărţit în 2011 de soţia lui, Eliza, fiica în vârstă de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din „Cititorul/ The Reader” şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/ Revolutionary Road”, un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, în vârstă de 9 ani, şi au crescut-o împreună pe Mia, în vârstă de 12 ani, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân