Kate Winslet, însărcinată pentru a treia oară

Kate Winslet este însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte "spre sfârşitul acestui an", relatează publicaţia accesshollywood.com, citată de Mediafax. Acesta este primul copil al actriţei Kate Winslet cu cel de-al treilea soţ al său, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012.
Kate Winslet, însărcinată pentru a treia oară

Kate Winslet este însărcinată cu cel de-al treilea copil al său, care se va naşte „spre sfârşitul acestui an”, relatează publicaţia accesshollywood.com, citată de Mediafax.

Acesta este primul copil al actriţei Kate Winslet cu cel de-al treilea soţ al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a căsătorit în decembrie 2012.

Kate Winslet, în vârstă de 37 de ani, are o relaţie cu Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, din toamna anului 2011.
Ned Rocknroll s-a despărţit în 2011 de soţia lui, Eliza, fiica în vârstă de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din „Cititorul/ The Reader” şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/ Revolutionary Road”, un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, în vârstă de 9 ani, şi au crescut-o împreună pe Mia, în vârstă de 12 ani, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.