Kanye West o vrea cizelată pe Kim Kardashian: „Să ia lecţii de stil de la Ducesa Catherine!”

Autor: Elena Nistor
Kanye West o vrea cizelată pe Kim Kardashian: „Să ia lecţii de stil de la Ducesa Catherine!”

Incredibil, dar adevărat! Kim Kardashian, regina modei, a stilului şi a feminităţii de peste ocean, şi-a găsit naşul! Starleta a primit un sfat deloc flatant de la iubitul ei, Kanye West, şi anume să ia lecţii de stil de la Kate Middleton.

Raperul e de părere că iubita lui Kim, cu care este într-o relaţie de 6 luni, are multe de învăţat de la sofisticata Ducesă Catherine şi de la stilul ei conservator.

Potrivit unuei surse care a vorbit pentru publicaţia americană Daily Star, Kanye nu este foarte fericit cu ideea că iubita lui a devenit celebră datorită unei înregistrări video erotice difuzate pe Internet şi ar fi sătuit-o în repetate rânduri să se cizeleze, să renunţe la tonele de machiaj şi să-şi aranjeze părul într-un stil mai conservator, asemănător ducesei.

„Nu doar înfăţişarea lui Kate pe care Kanye vrea ca starleta Kim să o copieze. I-a mai cerut să se inspire şi din felul ei de a fi, rafinat, echilibrat, calm”, a mai explicat aceeaşi sursă.

La rândul ei, Kim a recunoscut că iubitul ei a reuşit să o convingă să se ocupe mai mult de afacerile ei şi să nu-şi mai etaleze oriunde viaţa personală. „Am lăsat-o mai moale, e mai bine aşa. Am învăţat o lecţie bună. Prioritatea mea acum este să îmi fac timp pentru mine, iar vacanţele mele vor rămâne private. Să ai o relaţie fericită şi sănătoasă e cel mai importat. Înseamnă totul atunci când vrei să-ţi împarţi viaţa cu cineva”, a declarat Kim.

Citeşte şi: Kim Kardashian, provocatoare în costum de baie

Kim Kardashian, tunsă scurt şi săruntându-se cu iubitul Kanye

Kim Kardashian – cum o preferi, în fustă scurtă sau pantaloni cu talie înaltă?

 

 

Cel mai nou articol Video: