Jojo – la 1 iunie încep petrecerile

Pentru mine, ziua de 1 iunie are legătură cu vărul meu Silviu, care este născut chiar de ziua copilului.
  • Publicat:
Jojo - la 1 iunie încep petrecerile

Jojo, simpatica actriţă din „Serviciul Român de Comedie”, începe astăzi, de ziua copilului, petrecerile. Vărul şi buna ei prietenă, Monica Anghel, îşi serbează ziua de naştere, iar micuţul Achim va fi răsfăţat şi el în contextul sărbătorii copiilor. Peste 9 zile, însă, vine ziua lui de naştere, iar Jojo se pregăteşte iarăşi de petreceri.

„Pentru mine, ziua de 1 iunie are legătură cu vărul meu Silviu, care este născut chiar de ziua copilului. În copilărie, toate eforturile noastre în acea zi se îndreptau către ziua lui Silviu, căruia încercam să îi facem tot felul de surprize. (…) Când am mai crescut şi m-am împrietenit cu Monica Anghel, care este născută tot de 1 iunie, am mai primit un motiv în plus de a sărbători pe 1 iunie. (…) Şi după 9 zile vom petrece din nou, pentru că Achim va împlini 1 an”, spune Jojo.

Sursa: Protvmagazin.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân