Jessica Biel: strălucitoare pe covorul roşu, neglijentă în timpul liber. Ai fi recunoscut-o?

Ne-a obişnuit cu apariţii glam, extrem de elegante şi rafinate, astfel încât dacă am da nas în nas cu ea pe stradă nu am mai recunoaşte-o.
  • Publicat:
Jessica Biel: strălucitoare pe covorul roşu, neglijentă în timpul liber. Ai fi recunoscut-o?

Ne-a obişnuit cu apariţii glam, extrem de elegante şi rafinate, astfel încât dacă am da nas în nas cu ea pe stradă nu am mai recunoaşte-o. Jessica Biel (30 de ani) nu are nici o problemă în a ieşi în oraş fără machiaj, complet nearanjată.  
 
Starul din „New Year’s Eve”,  Jessica Biel, a fost surprinsă de fotografi în timp ce se plimba prin New York alături de o prietenă. Nici urmă de strălucirea ce o învăluie, de obicei, pe covorul roşu. Cu toate că actriţa preferă să adopte mereu un machiaj natural, chiar şi la evenimente speciale, lipsa acestuia, oricât de discret, se simte.  
 
Vezi mai jos diferenţa!





Citeşte şi: Top 3 vedete in forma maxima
Justin Timberlake, presat sa se impace cu Jessica Biel
Jessica Biel, numar incendiar de striptease!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”