Jennifer Lopez si-a gasit iubit nou: Bradley Cooper!

Cantareata a fost vazuta zilele trecute intalnindu-se cu actorul Bradley Cooper, despre care se speculeaza ca ar fi noul iubit al acesteia.
12.09.2011
Jennifer Lopez si-a gasit iubit nou: Bradley Cooper!
Jennifer Lopez si-a gasit iubit nou: Bradley Cooper!

Proaspat divortata Jennifer Lopez se pare ca a facut o achizitie de zile mari! Cantareata a fost vazuta zilele trecute intalnindu-se cu actorul Bradley Cooper, despre care se speculeaza ca ar fi noul iubit al acesteia.

Dupa ce s-a despartit oficial de Marc Anthony, despre care nu se poate spune ca este unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, Jennifer Lopez a trecut la liga frumosilor. Prin contrast cu fostul sot, Bradley Cooper este unul dintre cei mai chipesi actori din cetatea filmului, ceea ce aduce un plus de imagine cantaretei care si-a reluat de curand si cariera artistica.

Singurelul Bradley se despartise si el, in luna martie a acestui an, de Renee Zellweger.

Sursa: TMZ

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea