Iubita lui Donald Trump Jr., infectată cu COVID-19. Este a treia persoană testată pozitiv din cercul preşedintelui american

Iubita fiului preşedintelui american Donald Trump a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.
  • Publicat:
Iubita lui Donald Trump Jr., infectată cu COVID-19. Este a treia persoană testată pozitiv din cercul preşedintelui american
FOTO: Hepta / Iubita lui Donald Trump Jr., infectată cu COVID-19. Este a treia persoană testată pozitiv din cercul preşedintelui american
Iubita lui Dronald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, a fost testată pozitiv cu COVID-19, informează New York Times potrivit InStyle. Kimberly Guilfoyle, în vârstă de 51 de ani, avocată şi fostă prezentatoare la Fox News, a participat alături de Donald Trump la festivităţile din 4 iulie, la Muntele Rushmore.
 
Kimberly Guilfoyle este unul dintre responsabilii pentru finanţarea campaniei de realegere a preşedintelui Donald Trump. Pe data de 4 iulie s-a aflat la Muntele Rushmore, unde a asistat la discursul preşedintelui american şi la focurile de artificii lansate de sărbătoarea de 4 iulie.

Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv cu COVID-19

În urma unui control de rutină, iubita fiului cel mare al lui Donald Trump a fost testată pozitiv cu noul coronavirs şi a intrat imediat în izolare.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
 
„Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică”, a declarat Sergio Gor, un alt responsabil pentru finanţarea campaniei lui Trump.
 
Potrivit New York Times, Guilfoyle nu a călătorit în acelaşi avion cu preşedintele pentru a merge la Mount Rushmore. Ea şi Donald Trump Junior, 42 de ani, urmează să revină la Washington cu maşina.
 
Kimberly este a treia persoană infectată cu COVID-19, din cercul de oameni cu care preşedintele Donald Trump interacţionează cel mai des. În luna mai, valetul personal, care îi servea masa preşedintelui şi vice-preşedintele biroului de presă, Mike Pence au fost testaţi pozitivi cu noul coronavirus. Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, preşedintele american Donald Trump a considerat că acest virus este o simplă răceală, ba chiar spunea că lumea nu are de ce să se teamă. De cealaltă parte, soţia lui, Melania Trump, a promovat diferite campanii prin care sugera populaţiei americane să poarte măşti de protecţie.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”