Irina Shayk ne arată ce costume de baie se poartă vara aceasta: flori, dantele şi culori tari

Costumele de baie de anul acesta par a fi mai îndrăzneţe ca oricând, fiind parcă scoase din budoarul celor mai sexy femei.
  • Publicat:
Irina Shayk ne arată ce costume de baie se poartă vara aceasta: flori, dantele şi culori tari

Vara aceasta se anunţă a fi incendiară! Explozie de culori, materiale vaporoase şi tăieturi îndrăzneţe, acesta pare a fi laitmotivul zilelor călduroase la plajă.

Iubita lui Cristiano Ronaldo,  Irina Shayk, tocmai a realizat o şedinţă foto pentru Beach Bunny, colecţia primăvară/vară 2013, în care ne arată ce să purtăm odată ce temperaturile vor începe să crească.

Costumele de baie de anul acesta par a fi mai îndrăzneţe ca oricând, fiind parcă scoase din budoarul celor mai sexy femei. Flori, dantele şi tăieturi îndrăzneţe, în combinaţie cu culori tari, fermecătoare – iată ce propune Beach Bunny pentru plajă.


Iar pentru un look mai discret, nu uitaţi de rochiile lejere, transparente şi sexy de tras repede peste costumul de baie. Nu arătaţi nimic, doar sugeraţi!





Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân