Ioana Maria Moldovan si Olivia Steer sarbatoresc 14 ani ACASA

Pe 2 februarie, postul Acasa TV implineste 14 ani de existenta. Vedetele Acasa Ioana Maria Moldovan si Olivia Steer au gasit un mod inedit de a-i ura “La multi ani!”.
  • Publicat:
Ioana Maria Moldovan si Olivia Steer sarbatoresc 14 ani ACASA
Ioan aMaria Moldovan si Olivia Steer sarbatoresc 14 ani ACASA

Pe 2 februarie, postul Acasa TV implineste 14 ani de existenta. Vedetele Acasa Ioana Maria Moldovan si Olivia Steer au gasit un mod inedit de a-i ura „La multi ani!”.

Olivia Steer, o mamica in formare

Prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste”, de la ACASA TV, Olivia Steer, are o viata linistita si doi copii frumosi, David si Luca, pe care ii incurajeaza sa-si urmeze pasiunile. Vedeta spune ca este o mamica in formare, care nu-si cicaleste baietii si cocheteaza cu ideea de a le face micutilor si o surioara. Dar deocamdata o retine gandul ca ar imparti atentia si grija ei la trei… 


Ce fel de mamica este Olivia Steer?
O mamica in formare, cred. Eu sunt elevul silitor, iar baietii- profesorii mei. Unii exigenti, pretentiosi, adeptii lectiilor bine facute si ai lecturilor suplimentare. Ca cicaleala nu e o optiune, scrie in abecedarul parintelui destept. Cresterea copiilor e un joc de roluri foarte interesant, in care tu le dai in aparenta libertatea de a alege, dupa ce le-ai oferit intai toate variantele posibile, dar si consecintele lor probabile. Se cheama ca esti parinte premiant cand ei aleg varianta corecta, fara presiuni si cicaleli de niciun fel din partea ta. Jocul asta se joaca zi de zi, pana la perfectionare. Incerc sa-i incurajez in ceea ce ii atrage. David e foarte atras de desen si pictura, il fascineaza combinatia culorilor, dar si a cuvintelor, pe care le rimeaza ca sa se amuze. Luca, in schimb, are un simt muzical aparte, canta foarte bine pentru varsta lui si are ritm, pe care il sustine ca un tobosar in devenire, spre incantarea lui Andi, care e – poate spre suprinderea unora – un muzician nativ, dar nevalorificat.

Ioana Maria Moldovan a crescut ACASA

Atunci cand nu prezinta „PoveStiri adevarate”, la ACASA, Ioana Maria Moldovan se bucura de timpul petrecut alaturi de logodnicul sau si calatoreste in mai toate colturile lumii. Dar nimic nu se compara cu momentul cand a tras prima data cu o arma. 


Cum percepi tu cei 14 ani de Acasa TV?

14 ani, gata, ne facem buletinul! Suntem maricei, am crescut si am crescut frumos si armonios, zic eu. Desi am trait ACASA doar jumatate din varsta pe care postul o implineste, eu am senzatia ca sunt aici de la inceputuri.
Citeste interviul integral pe protvmagazin.ro!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân