Împuşcăturile l-au surzit pe Bruce Willis. Sau poate aude doar ce-i convine?!

Actorul american Bruce Willis şi-a pierdut parţial auzul, după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru seria "Greu de ucis/ Die Hard", a spus fiica cea mare a vedetei, Rumer, conform contactmusic.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Împuşcăturile l-au surzit pe Bruce Willis. Sau poate aude doar ce-i convine?!

Actorul american Bruce Willis şi-a pierdut parţial auzul, după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru seria „Greu de ucis/ Die Hard”, a spus fiica cea mare a vedetei, Rumer, conform contactmusic.com, citată de Mediafax.

Actriţa Rumer Willis l-a apărat pe tatăl ei de criticile care au apărut în presă privind prestaţia „ciudată” a acestuia în diferite interviuri. Astfel, ea a dezvăluit că starul seriei de succes „Greu de ucis” nu mai aude foarte bine întrebările care îi sunt adresate de moderatori.

Rumer, care este fiica cea mare a actorului Bruce Willis din relaţia sa cu fosta soţie Demi Moore, a explicat: „Cred că o parte din problemele sale din interviuri sunt cauzate de faptul că nu aude foarte bine… el a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru «Greu de ucis», aşadar şi-a pierdut parţial auzul”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”