Goldie Hawn, de nerecunoscut la 78 de ani. Cum arată în costum de baie celebra actriță | FOTO

  • Publicat:

Fotografiată la plajă, zilele trecute, Goldie Hawn a demonstrat, încă odată, că frumuseţea şi stilul nu au vârstă. La 78 de ani (da, aţi auzit bine), actriţa rămâne fidelă exerciţiilor fizice şi stilul de viaţă sănătos, reuşind astfel să rămână într-o formă fizică de invidiat.

Goldie Hawn, relaxată și fără inhibiții la plajă

Goldie Hawn a fost văzută recent pe plajele însorite ale Greciei, bucurându-se de o escapadă alături de partenerul său Kurt Russell.

La vârsta de 78 de ani, actrița nu se sfiește să-și arate silueta într-un costum de baie negru, în timp ce Kurt la randul său, în vârstă de 73 de ani, a fost surprins fără cămașă, etalându-și fizicul într-un șort de baie. Mai multe FOTO cu cei doi, aici.

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Goldie Hawn (nume real Goldie Jeanne Hawn) a devenit cunoscută la nivel mondial cu numeroase roluri în filme de succes, precum Private Benjamin (pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriță), Overboard, Bird on a Wire, Death Becomes Her, Housesitter, The First Wives Club, The Out-of-Towners și The Banger Sisters.

De-a lungul carierei, actrița a jucat alături de nume celebre de la Hollywood, printre care Steve Martin, Meryl Streep, Bruce Willis și Kurt Russell, partenerul ei din anul 1983.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc