galerie

Minodora a slăbit spectaculos, de la aproape 100 de kilograme. Acum are o siluetă ca la 17 ani


  • Minodora, în vârstă de 42 de ani, a trecut printr-o transformare absolut fabuloasă. Artista cântărea 98 de kilograme, iar în prezent arată ca la 17 ani. Nu este prima oară când cântăreaţa trece printr-o astfel de schimbare, doar că într-o perioadă pierduse lupta cu kilogramele în plus.
  • Minodora a postat pe Facebook poze din ambele etape, dar şi un mesaj: ”Dragele mele doamne, m-aţi întrebat în comentariile voastre, chiar şi în privat, cum am reuşit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operaţie la stomac, de micşorare a stomacului.
  • Am reuşit să slăbesc cu ajutorul operaţiei, în jur de 20 de kg, după care mâncând puţin, pentru că nu poţi datorita operaţiei, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraş, vreo 8 kilograme.
  • Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt şi nişte poze de anul trecut, din cadrul emisiuni ”La Măruţă”, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiţilor!”.
  • Artista a mărturisit că s-a confruntat cu kilogramele în plus şi pentru că este o mare pofticioasă.
  • ”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepţionale, m-am îngrăşat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut şi 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuţă, am fost un pic mai robustă”, spunea ea.
Minodora, în vârstă de 42 de ani, a trecut printr-o transformare absolut fabuloasă. Artista cântărea 98 de kilograme, iar în prezent arată ca la 17 ani. Nu este prima oară când cântăreaţa trece printr-o astfel de schimbare, doar că într-o perioadă pierduse lupta cu kilogramele în plus.
1/1