galerie

Gabriela Cristea, în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit 25 de kilograme


  • Gabriela Cristea a reuşit să revină la silueta mult visată cu ajutorul dietei. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta a decis că este timpul să slăbească.
  • Gabriela Cristea trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Are o familie completă, un partener care o iubeşte şi doi copii minunaţi care le împlinesc vieţile. Prezentatoarea de televiziune a început să posteze pe reţelele de socializare fotografii în rochiţe, pantaloni scurţi sau chiar costum de baie, fapt care arată că este mândră de trupul ei, mai ales după ce a reuşit să slăbească 25 de kilograme.
  • ”Câte kilograme am slăbit nu ştiu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Şi atunci prefer să nu ştiu câte kg, important este să mă simt eu confortabil şi să văd că se subţiează talia”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, informează Cancan.ro.
  • Vedeta a declarat, de curând, că se va întoarce pe micile ecrane: „Deocamdată nimeni nu poate să îţi facă o ofertă concretă acum, abia au început discuţiile, pentru că încă nu se ştie sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, şi e destul de complicat. Oamenii sunt dispuşi să lucreze cu mine, am primit invitaţii la discuţii, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva şi oricum dacă îţi spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.
  • Gabriela Cristea, în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit 25 de kilograme
  • Gabriela Cristea, în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit 25 de kilograme
Gabriela Cristea a reuşit să revină la silueta mult visată cu ajutorul dietei. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta a decis că este timpul să slăbească.
1/1