galerie

Jessica Simpson, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Cum arată cântăreaţa acum


  • Nu de puţine ori Jessica Simpson a fost văzută de către fani trecând prin diferite transformări. Deşi ne-a obişnuit cu kilogramele în plus, mai ales după sarcinile prin care a trecut, vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare.
  • Artista a postat recent fotografii în care se mândreşte cu silueta ei şi chiar povesteşte fanilor cum a păstrat o pereche preferată de blugi în dulap, de pe vremea când aceştia o încăpeau, iar că acum le-a dat o a doua şansă pentru a vedea dacă şi ei i-au dat ei o nouă şansă.
  • Astfel, Jessica Simpson a slăbit, după ce a născut a treia oară în urmă cu 10 luni, nu mai puţin de 45 de kilograme în aproximativ jumătate de an.
  • „Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a declarat antrenorul artistei.
  • Jessica Simpson, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Cum arată cântăreaţa acum
  • Jessica Simpson, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Cum arată cântăreaţa acum
Nu de puţine ori Jessica Simpson a fost văzută de către fani trecând prin diferite transformări. Deşi ne-a obişnuit cu kilogramele în plus, mai ales după sarcinile prin care a trecut, vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare.
1/1