Gabriela Vrânceanu Firea a născut un băieţel, weekend-ul acesta

Weekendul acesta a fost unul special pentru vedeta de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea. Aceasta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, pe care, împreună cu soţul ei, Florentin Pandele, îl va boteza Petru David.
  • Publicat:
Gabriela Vrânceanu Firea a născut un băieţel, weekend-ul acesta

Weekend-ul acesta a fost unul special pentru vedeta de televiziune Gabriela Vrânceanu Firea. Aceasta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, pe care, împreună cu soţul ei, Florentin Pandele, îl va boteza Petru David.

Băieţelul a avut 3,630 kilograme şi 52 de centimetri la naştere. Gabriela Vrânceanu a ales să nască prin cezariană, ieri-dimineaţă, la Maternitatea „Regina Maria” din Capitală. „Mama şi copilul se simt perfect, operaţia a decurs fără complicaţii, băieţelul s-a născut la termen. În câteva zile vor putea părăsi maternitatea”, a declarat dr. Nicolae Poiană, cel care a adus pe lume bebeluşul familiei Pandele.

„De azi, 20 mai 2012, ora 11:03, sunt (din nou) un tatic fericit! Albinuta l-a adus pe lume pe David Petru, un bebelus de nota 10, care cantareste 3,63 kg si masoara 52 cm. Nasterea a decurs normal, fara probleme, iar mama si bebelusul se simt foarte bine! Si eu si ceilalti baieti ii asteptam cu drag acasa!”, A anunţat şi proaspătul tătic, pe contul personal de Facebook.

Gabriela Vrânceanu Firea (39 de ani) mai are un băiat, Tudor, cu fostul ei soţ dispărut prematur, iar Florin Pandele (51 de ani) mai are doi fii din prima căsătorie, Andrei-Ionuţ şi Bogdan.

Sursa: ziarulring.ro

Foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân