Ei au fost idolii copilăriei noastre: ”bătrâneii” Aerosmith!

Cu siguranţă aţi fredonat în copilărie melodii precum Livin' on the Edge, Janie's Got a Gun, Amazing, Crazy sau Pink, iar rockerii de la Aerosmith au fost, măcar pentru o perioadă, idolii voştri, v-au zâmbit din posterele lipite pe pereţi şi au fost sursă de inspiraţie în viaţa de zi cu zi.
  • Publicat:
Ei au fost idolii copilăriei noastre: ''bătrâneii'' Aerosmith!

Cu siguranţă aţi fredonat în copilărie melodii precum Livin’ on the Edge, Janie’s Got a Gun, Amazing, Crazy sau Pink, iar rockerii de la Aerosmith au fost, măcar pentru o perioadă, idolii voştri, v-au zâmbit din posterele lipite pe pereţi şi au fost sursă de inspiraţie în viaţa de zi cu zi.

Anii au trecut, iar cei 5 membri au rămas la fel de rebeli. Plete, geci şi pantaloni de piele, ochelari de soare rotunzi, accesorii mari, ieşite din comun – toate detaliile imaginii lor din anii ’80 – ’90 au rămas în picioare. ”Bătrâneii” au sărit acum de 60 de ani, însă continuă să extazieze publicul la concertele lor, au încă suficientă energie pentru a-şi face numerele pe scenă, exact ca în anii de glorie.

Tom Hamilton, Brad Whitford, Steven Tyler şi Joe Perry au fost prezenţi, recent, la unul dintre spectacolele organizate de NBC în piaţa Rockefeller din New York,  Toyota Concert Series, unde au cântat şi s-au distrat de minune, cu toate că fizic vorbind nu mai par rockerii de altă dată, după care suspinau mai toate domnişoarele.


Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”