Dilema Hollywood-ului: cariera sau dragoste?

E regina comediilor romantice. Cu toate astea, viata reala nu i-a oferit idile asemanatoare celor traiate pe platourile de filmare.
  • Publicat:
Dilema Hollywood-ului: cariera sau dragoste?
Dilema Hollywood-ului: cariera sau dragoste?

E regina comediilor romantice. Cu toate astea, viata reala nu i-a oferit idile asemanatoare celor traiate pe platourile de filmare. Pentru ca povestile de dragoste cu happy-end au ocolit-o pana acum, Meg Ryan decreteaza ca femeile nu pot avea si un job de succes la Hollywood, si o viata personala implinita.

Intr-un interviu acordat publi¬catiei Hello!, actrita sustine ca e imposibil sa-ti mentii viata amoroasa la cote inalte, in conditiile unei munci solicitante cum are ea. „E extrem de dificil sa fii o femeie de cariera si sa-ti pastrezi intacta si relatia cu partenerul. N-am reusit nici pe departe lucrul acesta. E incredibil de greu”.

Vedeta in varsta de 46 de ani a fost casatorita, vreme de un deceniu, cu un coleg de breasla la fel de faimos: Dennis Quaid. Mariajul lor s-a sfarsit dupa aventura pe care Meg a avut-o cu Russell Crowe in 2000, in timpul filmarilor la Proof of Life. Chiar si dupa ce idila cu neozeelandezul s-a terminat, lui Meg i-a fost greu sa uite acest episod, din pricina nenumaratelor articole care au continuat sa apara in presa mondena.

„Russell s-a purtat foarte frumos cu mine, in tot acest timp. Mi-am facut curaj sa ies din aceasta relatie, dar a fost foarte complicat, pentru ca eram innebunita dupa el”. Ryan sustine ca, in momentul in care a avut aventura cu Crowe, casnicia sa era deja compromisa. Si, asa cum a declarat si la Oprah, Russell nu este un distrugator de camine.

„Nu mi-am incheiat mariajul pentru el, ci pentru simplul fapt ca nu mai mergea”. Vedeta declara ca s-a mai „inmuiat”, s-a mai cumintit si s-a mai desteptat dupa implinirea varstei de 40 de ani. O dovada in acest sens ar putea fi infierea, in 2006, a unei fetite de trei ani din China. „Imi place viata mea de acum, imi place cu adevarat. Apreciez orice ar fi facut sa se intample asta”.

Si au trait fericiti…
Povestea vietii lui Meg Ryan nu e singulara la Hollywood. Un alt star de top, Renée Zellwegger, a trait experienta unor relatii ratate, cu Jim Carrey si muzicianul Jack White. Apoi pe cea a unui mariaj, anulat dupa doar sapte luni, cu un alt cantaret, Kenny Chesnney. Si Gwyneth Paltrow a cautat mult o iubire „ca-n filme”: a fost logodita cu Brad Pitt, apoi a incercat sa-si gaseasca fericirea alaturi de Ben Affleck, Luke Wilson, Chris Heinz si Robert Sean Leonard. Se pare ca a fost, totusi, mai norocoasa decat colegele ei: in 2003 s-a casatorit cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii si continua sa se inteleaga bine.

Dar asta pentru ca a lasat cariera in planul secund.  La fel s-a intamplat si in cazul lui Nicole Kidman, a carei viata profesionala a cunoscut un avant remarcabil dupa divortul de Tom Cruise.  Dupa ce, in 2001, a ales sa redevina celibatara, in 2006 a ajuns actrita cel mai bine platita de la Hollywood.

La vremea respectiva si, mai ales, la statutul in cauza, si-a permis sa se concentreze din nou pe viata personala. A fost anul in care s-a maritat cu muzicianul Keith Urban, cu care are, din aceasta vara, o fetita. Zellwegger si Kidman sunt inca doua exemple care sustin teoria lui Meg Ryan. Succesul la Hollywood implica, de foarte multe ori, nereusita in viata privata.

Exista, spre fericirea fanilor romantici, si contraexemple. Paul Newman si Joanne Woodward au sarbatorit Nunta de Aur; Meryl Streep are o casnicie de aproape trei decenii cu sculptorul Don Gummer. Mel Gibson si Robyn Moore sunt casatoriti de 28 de ani, iar Danny DeVito si Rhea Perlman – de 26.

Denzel Washington si aleasa lui, Paulette, si-au trecut in palmares o Nunta de Argint, iar Tom Hanks si Rita Wilson sunt impreuna de 20 de ani. Steven Spielberg, John Travolta si Warren Beatty au, fiecare, cate 16 ani de mariaj reusit. Dintre superstarurile generatiei (mai) tinere, Will Smith este un „recordman” la capitolul relatii de durata: el si frumoasa Jada Pinkett s-au casatorit acum 11 ani.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân