Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ: Ce se întâmplă acum cu Sumayla, fiica artistei Rona Hartner?

  • Publicat:
Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ: Ce se întâmplă acum cu Sumayla, fiica artistei Rona Hartner?

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a fost invitată în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, unde a atins subiecte extrem de emoționante și sensibile, povestind cu lacrimi în ochi despre pierderea surorii sale dragi, dar și despre momentele extrem de dificile când celebra artistă a fost nevoită să își facă testamentul. De asemenea, singura soră a regretatei artiste a vorbit despre Sumayla, fiica de doar 16 ani pe care aceasta a lăsat-o în urmă.

După dispariția Ronei Hartner mulți au fost cei care s-au întrebat ce o să se aleagă de fiica ei adolescentă, dacă se va reuni cu tatăl său sau dacă va alege să rămână în casa pe care i-a lăsat-o moștenire mama sa. Rinda Hartner povestește ce se întâmplă acum cu Sumayla:

„S-a dus atunci cu Sumayla şi i-a zis că trebuie să facă testamentul, ca mama ei e bolnavă, copilul nu prea a înţeles, nu prea… S-a supărat pe doctori, nu a vrut să meargă deloc la spital, a zis că ei sunt de vină şi i-a zis atunci „Eu vreau să rămân, chiar dacă mă laşi pe mâna Rindei sau a lui Reon (n.r., fratele Ronei), vreau să rămân în casa mea şi asta a lăsat Rona, a lăsat-o pe fată în casa ei. Noi ne ducem să o ajutăm pe ea acolo, mai ales fratele meu, care stă acolo, permanent, acum şi cu mama”, a povestit Rinda Hartner la „Altceva cu Adrian Artene”.

Discuția, care s-a prelungit pe mai bine de 60 de minute, scoate la lumină adevăruri absolut extraordinare despre Rona Hartner, adevăruri pe care publicul larg nu l-a mai auzit până acum.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

03:25 – Rinda Hartner, declarații răvășitoare, la 4 luni de la moartea surorii ei, Rona
04:15 – Rinda Hartner: „O port pe Rona cu mine tot timpul!”
08:11 – Întoarcere printre amintirile copilăriei
14:49 – A fost botezată în secret de bunica
20:45 – Ultimele minute din viața Ronei Hartner
22:43 – Rona Hartner, în ultimele luni de viață: „O să mă mărit cu Dumnezeu…”
27:00 – Rona Hartner și-a presimțit moartea
32:54 – Discuția pe care Rona a avut-o cu fiica ei
39:21 – Relația dintre Sumayla, fiica Ronei Hartner, și tatăl biologic
52:22 – Mama Ronei nu are puterea să asculte muzica fiicei
55:47 – „Asta o s-o încânte acolo sus unde este!”

URMĂREȘTE EPISODUL COMPLET: Rinda Hartner, declarații răvășitoare, la 4 luni de la moartea surorii ei, Rona

Săptămână de săptămână, sâmbătă de sâmbătă, jurnalistul Adrian Artene vine în fața publicului ALTCEVA, o comunitate care crește de la zi la zi, cu povești absolut senzaționale. Fiecare episod în parte își are lecția, își are rostul, își are CEVA-ul care să-l scoată din zona comună și să-l plaseze în zona aceea a materialelor video pe care le parcurgi acum și le salvezi și pentru mai târziu, pentru că îți dorești să-l revezi.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân